» TANITIM

Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Veteriner Fakültesi ile birlikte 2005 yılından itibaren ANS Kampüsü içerisinde hizmet vermeye başlamıştır. Daha önce Veteriner Fakültesi bünyesinde klinik hizmetleri veren merkezimiz 23 Ekim 2011 yılı itibarı ile yeni bir statüye kavuşmuştur.  Toplam 2051 m2 kapalı alana sahiptir olan hastanemizde kedi, köpek, kuş, süs hayvanları, at ve çiftlik hayvanları gibi hayvanların her tür tanı ve tedavileri modern yöntemlerle yapılmaktadır. Acil Kliniği, Radyodiagnostik Merkez, Bekleme Salonu, hayvan türlerine göre çok sayıda muayene ve uygulama oda ve salonları, 3 adet operasyon salonu, rehabilitasyon üniteleri, diş ünitesi ile her hayvan türüne yönelik hospitalizasyon üniteleri bulunmaktadır. Cerrahi, Doğum ve Jinekoloji, Dölerme ve Sun’i Tohumlama ve İç hastalıkları Anabilim Dallarında toplam 22 öğretim üye ve elemanıyla siz değerli hayvan sahiplerine hizmet vermektedir.